Een opslagruimte huren?

Behoefte aan een tijdelijke opslagruimte? Bij ons kunt u uw eigen opslagruimte huren! Wij bieden diverse mogelijkheden tegen uiteenlopende tarieven.

 

Opslagruimte huren voor bedrijven en particulieren

Wij bieden opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Daarin bieden we verschillende mogelijkheden in self storage en opslag. Er zijn twee-ster mogelijkheden binnen opslag en drie-ster mogelijkheden binnen self storage. Het grootste verschil is dat u binnen de drie-ster mogelijkheden van self storage 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur toegang heeft met een eigen sleutel. Bij self storage kunt u dus indien dit wenselijk is profiteren van iets meer “luxe”.

 

Twee-ster opslagruimte huren

Bij de twee-ster mogelijkheden in opslag heeft u de keuze uit een pallet in 3 verschillende formaten, een kist in twee verschillende formaten of een container. Uw opslag wordt voorzien van camerabewaking, alarm en climate control. U kunt toegang krijgen op afspraak en tevens is ophaalservice mogelijk.

 

Drie-ster opslagruimte huren

De drie-sterren opslag noemen we self storage. Daarin heeft u de keuze uit drie soorten boxen met ieder een andere afmeting en prijsklasse. Uw box wordt voorzien van camerabewaking, alarm en climate control. U heeft 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur toegang tot uw spullen en heeft toegang met een eigen sleutel.

 

Twee-ster mogelijkheden Opslag

Drie-ster mogelijkheden Self storage